Wil je graag met jouw puppy samenwerken aan een goede basis zodat je een maatje voor het leven hebt? Tijdens de puppycursus werken we in jouw eigen omgeving aan de behoeften die jij en jouw pup hebben. Daarnaast oefenen we uiteraard met het wandelen aan de lijn, het komen wanneer je roept, aandacht voor jou en nog veel meer.

Puppy cursus

Wil je graag met jouw puppy samenwerken aan een goede basis zodat je een maatje voor het leven hebt? Tijdens de puppycursus werken we in jouw eigen omgeving aan de behoeften die jij en jouw pup hebben. Daarnaast oefenen we uiteraard met het wandelen aan de lijn, het komen wanneer je roept, aandacht voor jou en nog veel meer.

Gefeliciteerd met jouw pup! Een ontzettend leuke tijd, maar vaak ook een tijd waarin je veel vragen hebt en tegen allerlei zaken aanloopt. Denk aan het bijten, blaffen, zindelijk maken, alleen thuis leren blijven, socialiseren, spelen, wandelen. Er komt veel kijken bij het opvoeden van een puppy. Ik help je daar graag bij.

Wat gaan we doen?

Iedere pup en eigenaar zijn uniek. Daarom gaan we tijdens de puppycursus werken aan de basisoefeningen zoals aandacht, wandelen en bij jou komen wanneer je roept, maar ook zeker aan wat voor jou belangrijk is. Is voor jou bijvoorbeeld rust op een plek buitenshuis belangrijk of het droog maken met een waterblazer of nagels knippen, dan werken we daar aan.
De puppycursus is maatwerk en pas ik aan op jouw wensen. We kijken daarbij naar hoe jullie leven er uit ziet, wat belangrijk is voor jullie en wat je graag zou willen met de hond wanneer deze volwassen is. 

Ik vind het belangrijk dat jullie leren samenwerken en een echt team worden. Daarom is er tijdens de lessen ook veel aandacht voor lichaamstaal en omgang met je hond. 

De lessen vinden plaats bij jou thuis of op een locatie buiten bij jou in de omgeving zodat we samen een wandeling kunnen maken. Zo kunnen we direct aan de slag met waar jij thuis of in jouw omgeving tegen aan loopt. Je kunt de lessen met jouw hele gezin volgen zodat iedereen in huis zijn vragen kan stellen en weet hoe het beste met de pup om te gaan.

Tussen de lessen door kun je al je vragen via Whats app aan me stellen wanneer je ergens tegen aan loopt.

Wat verwacht ik van jou?

  • Dat je het welzijn van je hond heel belangrijk vindt en uitsluitend op een manier wilt trainen met je hond die vrij is van angst en dwang.
  • Dat je gemotiveerd bent en tijd hebt om met je hond aan de slag te gaan. Tijdens het consult geef ik je adviezen en tips maar is niet gelijk het probleem opgelost. Je zult zelf de daadwerkelijke training moeten doen en dat heeft vaak tijd nodig.

Mijn aanbod

5 privé lessen van 1 uur.
Lessen in de avond en in het weekend zijn mogelijk.
Theorieboek met handige informatie over het opvoeden van een pup.
Whats-app ondersteuning tussen de lessen door.
Starten kan al direct wanneer de pup bij je thuis komt.

 Jouw investering:

€ 200,- incl. btw en reiskosten

Verlengen met 5 extra lessen is mogelijk.

* Ik geef ook groepslessen op dinsdagavond bij Hondenschool Ons Schooltje. Kijk op de website (link naar www.hondenschoolonsschooltje.nl) voor meer informatie over de groepslessen.
* Privé puppycursus lessen worden gegeven in Krimpen aan den Ijssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den Ijssel, Berkenwoude, Capelle aan den Ijssel en delen van Rotterdam.

"The best time for new beginnings is now"

SAPRO trainer Shannon Peters-van Kooten